Retourbeleid

Afkoelingsperiode

Mocht je om welke reden dan ook toch niet helemaal tevreden zijn over je aankoop, dan kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling aan ons terugsturen. Of je kunt ons binnen 14 dagen op de hoogte stellen door je retour aan te melden. Door je retour aan te melden laat je ons weten dat we jouw bestelling terugkrijgen. Zodra we jouw melding hebben ontvangen sturen we je een bevestiging met instructies en een handig retourlabel. Na ontvangst van je melding zien we je retour graag binnen 14 dagen tegemoet.

De volgende producten kunnen niet geretourneerd worden:

  • Producten die we speciaal voor jou fabriceren, zoals canvasafdrukken of maatwerkproducten
  • DVD’s en software waarvan de verzegeling is verbroken na levering
  • Producten die om hygiënische redenen niet meer verkocht kunnen worden waarvan de verzegeling is verbroken na levering, zoals in-ear koptelefoons

Het is voor verbruiksartikelen, zoals batterijen en inkt voor printers, niet nodig de verpakking dan wel verzegeling te verbreken. Door het openen van de verpakking kunnen wij de producten niet langer verkopen. Voor een geopende verpakking of verbroken verzegeling kan een waardevermindering van 100% in rekening gebracht worden.

Herroepingsrecht

  1. Je kunt een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. Je hoeft daarbij geen reden op te geven, al zijn wij altijd wel benieuwd waarom je iets retour stuurt zodat we misschien verbeterpunten kunnen vinden.
  2. De hierboven genoemde bedenktijd gaat in op het moment dat de bestelling is afgeleverd bij jou of op het adres van je keuze.
  3. Een uitgevoerde dienst, zoals bijvoorbeeld een reparatie of sensorreining, kan niet herroepen worden.
  4. Het herroepen van de overeenkomst hebben we zo makkelijk mogelijk gemaakt. Je kunt het daarvoor bestemde retourformulier gebruiken, maar je kunt hier ook het standaardfomulier voor herroeping downloaden.
  5. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Status van de retour

We krijgen je bestelling van je terug? Dan laten we het je weten zodra de zending bij ons is binnengekomen. Zo weet je dat het pakket in onze handen is. Normaal gesproken wordt jouw zending dezelfde dag nog verwerkt en ontvang je een bevestiging dat de retour in orde is. Mocht de zending niet aan de retourvoorwaarden voldoen dan laten we je dat weten.

Terugbetaling

Wij betalen je het hele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen of tot het moment dat je aangetoond hebt deze te hebben opgestuurd. Wij betalen het aankoopbedrag terug op dezelfde manier waarmee je de bestelling hebt betaald.

Verzendkosten

De verzendkosten van het retourneren zijn voor jouw eigen rekening. Wij namen de verzendkosten bij de bestelling voor onze rekening. Als je besluit het artikel om te ruilen voor iets anders zijn ook de verzendkosten van je nieuwe bestelling voor ons. Heb je bij de bestelling betaald voor de verzending dan ontvang je deze kosten uiteraard van ons terug bij de retourbetaling.